Προφίλ  |  Εγκαταστάσεις  |  Επικοινωνία  |  Πιστοποιήσεις  |  Sitemap               
   
Racks
Παρελκόμενα
Ειδικές Κατασκευές
Stands Προβολής
Πελάτες
Δείτε έργα μας


Νέα Προιόντα
Home

Η RENTRON ELECTRONICS ιδρύθηκε το 1979 και είναι σήμερα από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες στο σχεδιασμό και την κατασκευή μεταλλικών εξαρτημάτων ακριβείας από λαμαρίνα.

Η εταιρία έχοντας ως βάση την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει έχει καταφέρει να καινοτομεί στα αναπτυσσόμενα προϊόντα της καθώς και στην διασφάλιση της ποιότητας τους.

Επενδύοντας σε πλούσιο και υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό σε μηχανές CNC όπως :CNC διατρητικές μηχανές (punching) και CNC στραντζόπρεσες (Press brake forming machines) έχει καταφέρει την ακριβή και αποτελεσματική αποπεράτωση των απαιτήσεων των πελατών της καθώς και την μείωση του χρόνου παραγωγής των προϊόντων.

Η Εταιρεία είναι σε θέση να παράγει απεριόριστη ποικιλία προϊόντων σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες. Ο σχεδιασμός των προϊόντων γίνεται σε πρότυπα προγράμματα CAD/CAM εξειδικευμένα σε κατεργασίες ελασμάτων, καθώς και σε προγράμματα που παρέχουν την δυνατότητα της τρισδιάστατης απεικόνισης του τελικού προϊόντος επιτυγχάνοντας έτσι το ακριβές αποτέλεσμα των απαιτήσεων του πελάτη

Η ικανοποίηση του είναι μεγάλη στην πορεία της ανάπτυξης του προϊόντος καθώς υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσει το προϊόν του πριν ακόμα κατασκευαστεί, να δει, να προτείνει καθώς και να προνοήσει προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν μετά την κατασκευή. Στον τομέα του σχεδιασμού και της ανάπτυξης προϊόντων απασχολούνται πέντε έμπειροι σχεδιαστές που έχουν πολύχρονη πείρα καθώς και καινοτόμες ιδέες στις μεταλλικές κατασκευές.

Η στρατηγική την οποία ακολουθεί και επεκτείνεται αποτελεσματικά η εταιρία δεν περιορίζεται σε ειδικές κατασκευές πελατών αλλά και σε τυποποιημένα προϊόντα τα οποία προωθεί με επιτυχία στην αγορά. Η RENTRON ELECTRONICS μπήκε πολύ δυναμικά στο χώρο των τηλεπικοινωνιών από νωρίς, από τα πρώτα βήματα της Ελληνικής αγοράς στον τομέα αυτό, κατασκευάζοντας μια μεγάλη σειρά από τυποποιημένα προϊόντα RACKS επιδαπέδια και επίτοιχα σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και παρελκόμενων εξαρτημάτων.

Οι καμπίνες και τα ικριώματα της RENTRON λόγω του έξυπνου και εργονομικού τρόπου σχεδίασης τους παρέχουν δυνατότητες και ευκολίες στην διαχείριση στην συνδεσμολογία και στην επεκτασιμότητα των τηλεπικοινωνιακών και δικτυακών συστημάτων.

Κατάφερε με αυτό τον τρόπο να κερδίσει ένα μεγάλο μερίδιο της αγοράς καθώς και να διευρύνει με γρήγορους ρυθμούς το πελατολόγιο της. Ένα μεγάλο μέρος της παραγωγής καλύπτεται από τις ειδικές κατασκευές οι οποίες προσαρμόζονται στις ανάγκες του πελάτη και πραγματοποιούνται από το εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται από την RENTRON, προδιαγεγραμμένα από τους πελάτες της, είναι μεταλλικά κουτιά εξωτερικού και εσωτερικού χώρου για ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού τύπου εξοπλισμούς.

Η εξέλιξη και η πραγμάτωση των σύνθετων και εξειδικευμένων καθώς και των τυποποιημένων μεταλλικών κατασκευών βασίζεται σε μια σωστά μελετημένη και οργανωμένη παραγωγική μονάδα η οποία αποτελείται από τα ακόλουθα τμήματα:

Τμήμα μελέτης και ανάπτυξης προϊόντων

Σύγχρονα προγράμματα CAD/CAM και έμπειρο
προσωπικό γιατί η αρχή είναι το 'ήμισυ του πάντως'

Τμήμα επεξεργασίας λεπτών ελασμάτων
Επεξεργασία ελασμάτων με CNC. διατρητικά και
διαμορφωτικά μηχανήματα.

Τμήμα ηλεκτροσυγκολλήσεις
Πολύ καλής ποιότητας ηλεκτροσυγκολλήσεις με
μηχανές TIG, MIG από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.

Τμήμα ηλεκτροστατικής βαφής
Στο τμήμα αυτό υπάρχουν τα έξεις πλήρης γραμμή απολάδωσης, χρωμάτωσης, ηλεκτροστατικής βαφής και φούρνου, για προστασία των μεταλλικών επιφανειών.

Τμήμα τοποθέτησης ένθετων
Τοποθέτηση όλων των τύπων ένθετων με ειδικές πρέσες.

Τμήμα συναρμολόγησης
Τμήμα συναρμολόγησης και συσκευασίας των ικριωματων και των ειδικών κατασκευών.

Τμήμα ποιοτικού έλεγχου
Αυτό το τμήμα αποτελείται από μια ομάδα ατόμων με τεχνικές και επιστημονικές γνώσεις που ασχολούνται με την ποιότητα της κατασκευής των προϊόντων βασιζόμενοι στις διαδικασίες οι οποίες ορίζονται από το ISO 9002.

Login


Αναζήτηση


με τίτλο ή κωδικό

Newsletter

Δώστε email